Sami Tallberg |  Palkittu keittiömestari, ruokakirjailija

Luonnollinen hyvinvointi on meidän kaikkien perusoikeus. Tämän päivän kemikaaliviidakossa ihmisten tulee saada tietää luonnollisista ja terveyttä yllä pitävistä vaihtoehdoista yhdessä valinnanvapauden kanssa.

Maidoton, ravinnetiheä, kasvipohjainen ruokavalio mieluiten luomulaatuisista aineksista, vaihtoehtoineen, tulisi olla kaikkien perusoikeus, tarhaikäisistä lapsista aina nuorison ja keski-ikäisten kautta aina vanhuksiin. Tästäkin asiasta olemme Nooran kanssa samaa mieltä.

Maailma muuttuu tekojen kautta ja Noora on paitsi näistä aiheista sivistynyt, intohimoinen ja rohkea, myös asioiden todellinen toimeenpanija.

Outi Korpilaakso | LOVIA-brändin perustaja, eettisen muodin aktivisti

Arvostan Nooran rohkeutta lähteä tekemään tätä kampanjaa.
Hänessä yhdistyvät eettinen selkäranka ja yrittäjän tarmo. Arvostan sitä että noora on tinkimätön ideologiassaan eikä luovu periaatteistaan tiukassakaan paikassa.
Itselleni on tärkeää, että olemme valmiita ottamaan kantaa ja aktivoitumaan sen mukaisesti. Ihailen Nooran uskallusta olla mieltä, ravistella asenteita ja tiedän, että hän tekee 100% varmasti sen, mihin ryhtyy.
Hän on sopivasti realisti ja jalat maassa -tyyppi, mutta valmis luovasti löytämään uusia näkökulmia. Hänessä yhdistyvät huolehtivaisuus, visionäärin ajatukset ja rohkea yrittäjä. Ehdottomasti mainio ehdokas tämän kevään vaaleissa!

Amira Khalifa | Näyttelijä, kirjoittaja, psykoterapeutti

Olen tuntenut Nooran läheisesti yli kymmenen vuotta ja aina ihastellut sitä, miten aidosti omistautunut hän on työlleen — edistämään kemikaalitietoista arkea, sekä tekemään paremmat vaihtoehdot näkyväksi.

Välillä mietin, että hän voisi tehdä vähemmän, ja ihmettelen, mistä hän saa kaiken sen energian, sillä hän todella saa asioita aikaan. Koska tunnen Nooran henkilökohtaisesti pitkältä ajalta, voin vannoa, että hän tulee olemaan loistava kansanedustaja, joka tekee kaiken suurella sydämellä ja päättäväisyydellä. Me tarvitsemme eduskuntaan ihmisiä, joilla on eettiset arvot ja voimakas, mutta samalla nöyrä rakkaudellinen persoona.

Minulle on tärkeää, että hän jolle annan ääneni, ei ajattele meidän ihmisten olevan luomakunnan kuninkaita ja että voimme tehdä tälle palneetalle mitä vain. Kaikki täällä elävät olennot ja luonto ovat yhtä tärkeitä kuin me, ja ansaitsevat meidän täyden kunnioituksemme. Minä äänestän Nooraa

Virpi Mikkonen | VANELJA, yrittäjä, kirjailija ja hyvää tekevän ruoan puolestapuhuja

Olin aidosti helpottunut kun kuulin Nooran lähtevän ehdolle kansanedustajaksi. Vihdoinkin ehdokas, johon voin luottaa täysin, ihminen jossa yhdistyvät ekologinen ja eettinen arvomaailma, yrittäjän periksiantamattomuus, toimittajan loputon tiedonjano ja äiti-ihmisen lempeä jämptiys ja arkijärkisyys. Nämä eväät yhdistettynä Nooran haluun luoda aidosti konkreettisia vaihtoehtoja paremman huomisen puolesta meille kaikille tekevät tästä naisesta timanttisen toimijan ja raikkaan tuulahduksen politiikkaan.

Teemu Arina | Tietokirjailija, teknologia-asiantuntija, biohakkeri

Noora on tehnyt pitkään tutkivaa journalismia liittyen elintarvike-, kosmetiikka- ja vaateteollisuuden epäeettiseen ja terveyttä uhkaavaan toimintaan. On aika, että järki ja ympäristö voittavat tunteet ravintoon ja päivittäistavaroihin liittyvissä kysymyksissä. Biohakkerina näen, että tässä ei ole kysymys vain ismeistä ja teollisuuden intresseistä, vaan esimerkiksi keinoruuan viemisestä takaisin kohti aitoutta, laatua ja todellista terveyttä. Suomi on korkean teknologian maa, joka pystyy vahvuuksillaan parempaan ja voi samalla hyödyntää luonnonvarat älykkäästi. Noora on valo pimeässä, jota kannattaa äänestää jos eettisyys, ekologisuus ja vanhojen rakenteiden älykäs haastaminen on sinulle tärkeää.

Katariina Rantanen | CosmEthics, Kasvuyrityksen perustaja

Työskentelen yhdessä Nooran kanssa kemikaalitietoisuuden parissa ja hän on rohkea tarttumaan asioihin ja tuomaan faktoja päivänvaloon. Olemme käyneet Brysselissä lobbaamassa tiukemman kemikaalivalvonnan perään ja tuoneet teollisuuden kemikaalirikkeitä uutiskanaviin ja kuluttajien tietoisuuteen. Noora on rohkea puhumaan parempien valintojen puolesta. Työssä meitä yhdistää tahto vaikuttaa paremman maailman eteen, niin kuluttajien tietoisten valintojen kuin teollisuuden läpinäkyvyyden osalta. Olen todella iloinen, että muovittomuus on yksi hänen kampanjateemoistaan, sillä kosmetiikan muovit ovat korvattavissa maatuvilla ainesosilla, jotka eivät saastuta ruokaketjuamme tai vesistöjä, joihin ne lopulta päätyvät.

Sirpa Pietikäinen |  Europarlamentaarikko

CosmEthics on uraa uurtava sovellus, jolla on käyttöä koko EU:ssa hallintoa myöden.
On ilo ollut tehdä yhteistyötä Noora Shinglerin kanssa tämän hankkeen kehittämisessä.